Har i helgen vært på hytta og fant en del sopp der. Nå som mine kjære små ligger til tørk så lurer jeg på hvordan jeg burde innta dem?
Jeg vet jo at det går å legge dem på pizza og diverse, men det har jeg ikke lyst til. Jeg har enten lyst til å lage te eller spise dem og skylle ned med juice eller noe etterpå.
Det jeg lurer på er om bør soppen være fersk når man lager te av de? Hvor lenge skal soppen ligge i det varme vannet? Skal man kaste soppen når man skal drikke vannet eller kan man spise soppen etterpå også? Og når man skal tørke de så er jo å legge de inne i en avis en enkel mulighet, men bør denne avisen ha noe trykk på seg? Som f.eks en bok oppå eller skal bare avisen legges sammen og ikke ha noe trykk på seg?
Til opplysning så fant jeg 88 stk, både store og små.
Jeg vet jo at det går å legge dem på pizza og diverse, men det har jeg ikke lyst til. Jeg har enten lyst til å lage te eller spise dem og skylle ned med juice eller noe etterpå.
Det jeg lurer på er om bør soppen være fersk når man lager te av de? Hvor lenge skal soppen ligge i det varme vannet? Skal man kaste soppen når man skal drikke vannet eller kan man spise soppen etterpå også? Og når man skal tørke de så er jo å legge de inne i en avis en enkel mulighet, men bør denne avisen ha noe trykk på seg? Som f.eks en bok oppå eller skal bare avisen legges sammen og ikke ha noe trykk på seg?
Til opplysning så fant jeg 88 stk, både store og små.